Pelletspannor och tillbehör

En pelletspanna från IWABO passar dig som vill ha ett bekvämt system för att värma upp din bostad på ett miljövänligt sätt. För att du ska behöva tänka så lite på ditt värmesystem som möjligt sköts driften av pannan automatiskt av den smarta styrningen. Dessutom är IWABO pelletspannor och pelletsbrännare självrengörande (automatisk uraskning av brännare och sotning av pannan).

IWABO pannor är sedan många år fackmannens val. Det är välbyggda pannor för svenska förhållanden som är enkla att sköta och med lång livslängd. Med IWABO kan du välja mellan en vedpanna eller pelletspanna som utnyttjar bränslevärdet maximalt, med ett minimum av oförbrända ämnen i röken.

Behöver du hjälp att hitta rätt lösning för dina behov? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser till att hitta bästa lösningen för ditt hem.

Pellux 100 Touch pelletspaket  56 995 SEK

I pelletspaketet ingår pelletspanna, pelletsbrännare, matarskruv och veckoförråd.

Pellux 100 Touch är en modern pelletspanna med integrerad pelletsbrännare. Tack vare den kompakta designen, smarta styrningen med bland annat automatisk sotning av konvektionssystemet och uraskning av brännaren är Pellux 100 en av de modernaste pelletspannor i sin klass. Certifierad enligt EN303-5.

Pellux E200 Touch pelletspaket 68 995 SEK

I pelletspaketet ingår pelletspanna, pelletsbrännare, matarskruv och veckoförråd.

Pellux E200 Touch är den något större pelletspannan i vårt utbud. Den har samma egenskaper som de övriga IWABO-pannorna, men är dessutom utrustad med en integrerad varmvatten-värmeväxlare för att kunna bereda varmvatten utan extra tank. Certifierad enligt EN 303-5.

Pellux 100Touch - från 50 995 SEK

Pellux 100 Touchär en modern pelletspanna med integrerad pelletsbrännare. Tack vare den kompakta designen, smarta styrningen med bland annat automatisk sotning av konvektionssystemet och uraskning av brännaren är Pellux 100 Touch en av de modernaste pelletspannor i sin klass. Certifierad enligt EN303-5.

Pellux E200Touch  - 62 995 SEK

Pellux E200 Touch är den något större pelletspannan i vårt utbud. Den har samma egenskaper som de övriga IWABO-pannorna, men är dessutom utrustad med en integrerad varmvatten-värmeväxlare för att kunna bereda varmvatten utan extra tank. Certifierad enligt EN 303-5

Varför ska jag välja en IWABO pelletspanna?

 • Själrengörande
 • Automatisk uraskning av brännare
 • Automatisk sotning av pannan
 • Hög effektivitet
 • Aktank styrnig
 • Miljövänligt uppvärmningsalternativ
 • Certificerat enligt nyaste miljökraven
 • Välj att styra hela husets uppvärmning via telefonen

Reservdelar

Här hittar du reservdelar till din pelletspanna, pelletsbrännare och pelletsskruv.

Tillbehör

Här hittar du pelletsskurvar och pelletsförråd.

Totalsumma:
  Till kassan
  (0)
  Tillagd i varukorgen